در حین تبدیل شدن، عامل تبدیل باشیم و شاگرد بسازیم.
دانشجویان دانشگاه 7 پس از گذراندن دوره های شاگردی، رهبری، عطایای روحانی و دوره خواندگی، با قوت عیسی مسیح قادر خواهند بود در هفت حوزه یا هفت کوه (مذهب، مدیا، حکومت، خانواده، آموزش و پرورش، تجارت و هنر)، از مرحلۀ نوزادی گذشته و به دوران کودکی، جوانی و بلوغ روحانی برسند. هم-چنین با تجهیز عطایا و استعداد خود، نه تنها در کلیسا بلکه در حوزه های مختلف جامعه که خداوند آن ها را فراخوانده است؛ خدمت نمایند.
از این رو ضروری است تا در حین تبدیل شدن، عامل تبدیل بوده؛ آن چه را آموخته اند به دیگران نیز انتقال دهند. در واقع، سه اصل «محبت، اطاعت و انتقال»، پایه های جنبش شاگردی سازی است؛ چراکه افراد با قدرت روح‌القدس قادر خواهند بود همانند مسيح زندگى نموده و دیگران را محبت كنند. بدین ترتیب كليسا به ابزار قدرت مندی در دستان خداوند براى به‌وقوع پيوستن نبوت ارميا 49: 38-39 تبدیل شده تا در نتيجه آن، خدا جلال يابد.

(متی 28: 18-20، لوقا 4: 18، لوقا 19: 10، افسسیان 4: 13، اول قرنتیان 10: 13 و رومیان 6: 13)
از این رو خداوند کلیه اعضای دانشگاه 7 را فراخواند؛ تا کلام او را نه تنها در یک منطقه بلكه در تمام دنيا به‌خصوص در داخل ايران انتشار دهد. كليسای هفت، ديد رسالتى داشته و همواره در جهت گسترش ملكوت خدا حرکت می کند.
رسيدن به اهداف فوق، مستلزم تربیت و تجهیز مردان و زنان خدا در این دانشگاه است؛ تا افراد در شخصيت مسيحى نمونه بوده؛ در کلام خدا ريشه دوانیده و با قوت روح القدس در خدمتِ عملی ورزيده شوند. لذا تمام برنامه‌هاى كليسا و دانشگاه در جهت نيل به این اهداف و تربيت خادمينِ تاثیرگذار می باشد.
هدف اصلی دانشگاه 7 این است که در حین تبدیل شدن، عامل تبدیل باشیم و شاگرد بسازیم. لذا لازم است هر دانشجو در چهار حوزه زير بنا شده و پيشرفت نمايد:
1) در دعــا، کلام و رابطـه با روح القـدس نمـونه بوده؛ همچنین شاگردانی نمونه تربیت کنند.
2) در ایشان شخصيت مسيحى (بر طبق کلام خدا بخصوص موارد اشاره شده در کتاب اول تيموتائوس فصل ۳)
شكل گرفته باشد.
3) با تشخیص عطايا و خواندگى، دیگران را به طور مؤثر خدمت كنند.
4) نقش مهمی در گستـرش ملكوت خدا و نجات ايـران و ايرانـى ایفا کنند.
براى رسيدن به اين اهداف، هردانشجو بايد خود را تسليم خدا كرده و با جديت دعا كند. هم چنين بايد همواره به اين اهداف چشم دوخته؛ وقت و انرژى ﻻزم را براى رسيدن به آن ها اختصاص دهد.
یکی از شایع‌ترین مشکلات اکثر مدارس و دروه‌هاى آموزشى مسيحى، افزایش اطﻼعات دانشجواست. حتى اغلب افرادی که ديد روحانى دارند نيز در تلاش هستند تا به اطلاعات دانشجویان بیافزایند که این طرز تعلیم و تربیت خادمین، درمقايسه با روش عيسى مسيح و پولس رسول، بسيار محدود و يك بعدى است. ازدياد دانش، لزوماً افراد را خادم خوب نمى سازد. علم به تنهايى باعث تكبر است، اما محبت بنا مى‌كند. (اول قرنتيان 8: 1)
اگرچه دانستن کلام لازم است اما يك خادم بايد شخصيت و ديد روحانى داشته؛ ‌علاوه بر آن، در خدمت عملی براى ملكوت خدا مؤثر و پرثمر باشد. از این رو دانشگاه هفت، اصول آموزشى زير را دنبال مى كند:
۱) شخصيت مسيحى، مهم تر از دانش کلام و حتى خدمت شخص است. هدف اول دانشگاه7 این است كه هر دانشجو در شخصيت و ايمان خود رشد كرده و بالغ شود. يك خادم در درجه اول بايد شخصيت نمونه اى داشته باشد، زیرا بدون شخصيت سالم مسيحى، خدمت يک شخص نه تنها كم ثمر، بلکه مخرب نیز خواهد بود.
۲) درس‌های دانشگاه 7، نه تنها اطﻼعات دانشجو را می افزاید بلكه به او در درک بهتر روح الهی کمک خواهد کرد تا نگاهـی عمیق تـر نسبت بــه هویت خویــش و کلام خدا داشته باشد.
۳) با توجه به تفاوت عطايا و خواندگى هر شخص، دانشجو با کمک دانشگاه 7، عطاياى خود را تشخيص داده؛ مطابق با عطايا رشد كرده و به خواندگى خود می رسد.
۴) هر دانشجو تحت هدايت و نظارت كليسا، همراه با شركت در کلاس‌ها، به صورت عملی در خدمت فعال خواهد شد تا درعطاياى خود رشد كرده و تجربه كسب نمايد.
۵) طبق کلام خدا، هر شخص باید نقش مهمى در گسترش ملكوت خدا داشته باشد لذا دانشگاه 7، وجود تک تک دانشجویان را براى ملكوت خدا مهم دانسته و با تمام توان می کوشد تا ایشان بعد از رسیدن به بلوغ روحانی، بتوانند با قدرت روح القدس، ميوه های فراوان براى خداوند به ثمر آورند.
در دانشگاه 7، از روش هاى زير براى آموزش و تربيت خادمين استفاده مى‌شود:
1) کلاس تشخیص شخصیت و عطایا: در این کلاس دانشجو نسبت به شناخت شخصیت واقعی خود اقدام کرده؛ عطایای خود را می‌شناسد و برای تجهیز و تبدیل قدم برمی‌دارد تا به خواندگی و جایگاهی که خداوند برای او در نظر گرفته؛ نائل شود. (مانند: کلاس درس تشخیص )
2) کلاس‌هاى مطالعه كتاب مقدس: بعضى از اين کلاس‌ها، كتاب مقدس را تحت بررسى قرار مى‌دهند (مانند: مرورى بر عهدعتيق) و بعضى کلاس‌ها الهياتى هستند (مانند: روح القدس و عطايا )
3) کلاس‌هاى رشد روحانى: هدف از اين دوره ها، بنا و ساخته شدن شخصیت دنیوی ايمانى و روحانى دانشجویان است. به‌علاوه اين دروس آنان را به منظور تجهیز و رشد روحانى دیگران آماده می سازد. (مانند: شاگرد سازی)
4) کلاس‌هاى تربيتى: هدف اين نوع کلاس‌ها، تجهیز دانشجو براى يك خدمت مشخص است. گرچه محتواى اين نوع کلاس‌ها بر اساس کتاب مقدس می باشد ولی جنبه ی عملی آن بیشتر است (مانند: فن موعظه، فن شبانى و فن بشارت )
5) واحدهاى خدمت عملی: دانشگاه به منظور تربيت هر دانشجو در خدمت عملی، در هر ترم تابستانی، دانشجو را حداقل در يك واحد عملی ثبت نام مى‌كند. در طول ترم، او در آن خدمت فعاليت كرده، روش خدمتى و تجربيات خود را تجزيه و تحليل مى‌كند و بر طبق آموخته های خود ارزیابی می‌شود. (مانند: خدمت بشارت، خدمت دعا )
6) جلسات وبینار زوم: برای هر درس در تاریخ معینی که از قبل اعلام می شود، به مدت یک ساعت درمحیط زوم وبیناری برگزار خواهد شد که واحد درسی محسوب می شود؛ لذا دانشجو موظف است در این وبینارها حضور داشته باشد. دانشجويان با شركت در اين سمينار‌ها، بر دانش و ديد روحانى خود مى‌افزايند.
فارغ التحصیلان در پایان هر دوره ی پیش دانشگاهی، کاردانی و کارشناسی، مدرک معتبر بین المللی دریافت خواهند کرد.
براى يك مسيحى كه رابطه صحيح با خدا دارد؛ هدف، مدرک تحصیلی نیست بلكه اشتیاق او برای رشد در ايمان، شخصيت مسيحى و دانش کلام است تا خادم مؤثرترى براى خداوند باشد.
• پس دلیل ارائه مدرک توسط دانشگاه هفت چیست؟
داشتن واحدهاى درسى و دادن مدرک مزاياى زير را به همراه دارد:
۱) مدرک، هدف و مسير مشخصى را براى شخص مشتاق تعيين مى كند. او مى داند که در مسیر آموزش، چه مى كند و به كجا مى رود؛ در نتيجه وقت خود را تلف نكرده و براى رسيدن به هدف مشخص مى كوشد.
۲) مدرک به افراد داخل و به خصوص خارج كليسا به وضوح نشان مى دهد كه شخص تا چه سطحى در کلام و خدمت تربيت شده است.
۳) براى كسانى كه مى خواهند در الهيات ادامه تحصيل دهند؛ داشتن مدرک و واحدهاى درسى تدوين شده؛ ضروری است.
۴) خوشبختانه نيت اكثر دانشجويان دانشگاه، کسب مدرک نیست بلکه عامل تبدیل شدن است اما تدوين دوره آموزشى و اخذ مدرک، باعث افزایش سطح آموزشى و تربيتى دانشگاه، هم چنین تربیت خادمينى مؤثربراى ملكوت خواهد بود.
بله، مدرک بین المللی با همکاری دانشگاه معتبرISOM در آمریکا ارائه می گردد.
خیر، برای عموم ایمان داران آزاد است.
خیر، هیچ محدودیتی برای ثبت نام وجود ندارد و درس ها به صورت مجازی است.
- لازم است فرد موردنظر، ایمان دار باشد.
- کتاب مقدس را حداقل یک بار مطالعه کرده باشد.
- دارای مدرک تحصیلی دیپلم دبیرستان یا بالاتر باشد. داوطلبینی که فاقد این مدرک هستند هم می توانند در دانشگاه هفت طبق شرایط زیر شرکت نمایند.
آخرین مدرک تحصیلی خود را ارائه می دهند و برای تسهیل در روند آموزش بعد از گذراندن چند واحد درسی مشخص به آنها مدرکی معادل دیپلم ارائه خواهد شد این مدرک به دارندگان آن این امکان را می دهد که بتوانند با مدرک مورد نظر در دانشگاه هفت ثبت نام نمایند.
- در کلیسای خود مشغول خدمت بوده و یا برای خدمت اشتیاق داشته باشد.
- توانایی های لازم جهت کارکردن با کامپیوتر یا گوشی در سایت دانشگاه را داشته باشد.

نکته:
لطفا انتخاب واحد را پس از خواندن راهنمایی های زیر و با در نظر گرفتن پیش نیازها انجام دهید.
• نحوه ی انتخاب واحد:
دانشجویان در هر ترم ابتدا از میان دروس ارائه شده، واحد هایی را انتخاب کرده؛ سپس دروس پایه را می گذرانند. اگر تعداد دروس پایه، برای میزان انتخاب کافی نبود؛ با توافق مسئولین دانشگاه، از میان دروس اصلی و اختیاری، انتخاب واحد صورت می پذیرد.
• شرایط انتخاب واحد برای دانشجویان ورودی جدید:
دانشجویان ورودی جدید، مجاز به انتخاب حداکثر 2 درس از دروس پایه می باشند.
دانشجویان دریک ترم، مجاز به انتخاب حداکثر 4 درس می باشند.
نکته ی مهم :
باتوجه به شخصیت و عطایای دانشجویان، کارآموزی با تیم های خدمتی دیگر آغاز می گردد.
بله، به صورت پاره وقت و با هماهنگی مسئولین مربوطه، می توانید از آموزش های دانشگاه 7، بهره مند شوید.
بله، این فرصت برای عموم ایمان داران مهیا است؛ حتی اگرعضو کلیسای 7، نباشد.
قدم اول ( مقطع شاگردی )؛ قدم دوم ( مقطع رهبری )؛ قدم سوم ( مقطع عطایا و هفت کوه) ( عطایای روحانی ) ( خواندگی در هفت حوزه / هفت کوه )؛
درطی گذراندن این قدم ها، مسیحیان از مرحله نوزادی به کودکی، جوانی و سپس به بلوغ روحانی خواهند رسید تا از این طریق به خدمت پرداخته؛ مسئول و خادم گردند.
طول مدت تحصیلات تکمیلی، 5 سال است که شامل:
1 سال پیش دانشگاهی، 2 سال کاردانی و 2 سال کارشناسی است.
هر سال آموزشی، معادل دو ترم است که 16 هفته ی آموزشی را شامل می شود. در مجموع، دانشجویان با 124 واحد درسی فارغ التحصیل می گردند.
بله، و خدمت عملی در طول سال تحصیلی، به عنوان واحد درسی دانشگاهی، محسوب می شود.
محل سکونت شهریه ثابت شهریه هر واحد درسی واحد پول
آمریکا 30 30 دلار آمریکا
کانادا 45 45 دلار کانادا
استرالیا 45 45 دلار استرالیا
انگلیس 20 20 پوند انگلیس
کشورهای اروپایی 30 30 یورو
ترکیه 30 30 لیر
ایران 500,000 2,000,000 ریال

نکته
دانشجو درهر دوره‌ی پیش دانشگاهی، کاردانی (فوق دیپلم) و کارشناسی (لیسانس) ملزم به پرداخت شهریه است اما درصورت عدم توان پرداخت شهریه می‌تواند تقاضای بورسیه نماید. (توضیحات بیش تر در اساس نامه آمده است.)
دانشگاه 7 به دلایل ذیل نسبت به دریافت شهریه از دانشجویان اقدام می کند:
۱) اولین دلیل این است که دانشجویان این دروس را جدی بگیرند و برای آن ارزش قائل شوند لذا با تعيين شهريه کم، دانشجو احساس مسئوليت بيشترى خواهد داشت. از طرف ديگر، اكثر افراد به دلیل شهریه مناسب قادر به پرداخت آن خواهند بود.
۲) شهريه پرداختی توسط دانشجویان، در حسابى جداگانه جمع آوری خواهد شد. از موجودی اين حساب به منظور دعوت از معليمن با تجربه جهت تشکیل سمينارهاى آموزنده استفاده شده تا شاگردان را تقويت و تجهیز نمايند. همچنين این مبلغ جهت تهیه فيلم هاى آموزشى به کار می رود.
۳) به اعضای كليساهاى ديگر نیز فرصت شرکت در کلاس ها داده می شود تا براى خدمت خدا آماده و مجهز شوند.
دانشجویان با مراجعه به سایت دانشگاه و داشتن شرایط لازم، می توانند ثبت نام کنند. درصورت قبولی در آزمون ورودی و مصاحبه و همچنین پرداخت شهريه ترم اول، دوره آموزشى خود را آغاز نمايند. میزان شهریه در هر مقطع، متفاوت بوده و بر اساس واحدهای انتخابی، تعیین می شود.
ترم یک: 1اردیبهشت الی 30 خرداد
ترم دو: 1آبان الی 23 آذر
* (به طور خاص، شروع ثبت نام سال تحصیلی ۱۴۰۲ ترم دوم، یک آذرماه تا سی آذرماه خواهد بود)
زبان فارسی
شهريه هر ترم بسيار اندک و قابل پرداخت است. ( امکان پرداخت در دو قسط نیز وجود دارد)؛ اما اگر دانشجويى در موقعيت استثنايى بوده به نحوی که قادر به پرداخت چنين مبلغى نباشد، دانشگاه به او بورس خواهد داد.
اخذ بورسیه تحصیلی در دانشگاه 7 امکان پذیر بوده اما نکته قابل توجه این است که با توجه به تعدد متقاضیان، در وهله اول اخذ این بورسیه، براساس ظرفیت می باشد لذا، علاوه بر نیاز مالی، سعى و كوشش مناسب در کلاس‌ها و داشتن نمرات باﻻ نیز در امکان استفاده از آن تاثیرگذار است.
بورسیه خانوادگى نیز براى افرادی كه چند نفر از اعضاى آن به طور هم‌زمان در دانشگاه تعلیم می بینند و پرداخت شهريه براى آن ها دشوار است به ترتیب زیر در نظر گرفته می شود: (در این جا منظور از خانواده، پدر، مادر و فرزندان است.)

• نفر اول: پرداخت شهريه به طور كامل؛
• نفر سوم 57 درصد تخفيف
• نفر دوم: 50 درصد تخفيف،
• و نفرات بعدى مجانى خواهند بود.

نکته : اگر دانشجو توان و شرایط پرداخت نداشته باشد، می‌تواند تقاضای بورسیه نماید.
هم چنین دانشجویان فعال که در دوره‌ی دیپلم نمرات خوبی کسب کرده‌اند نیز بعد از گزینش برای تحصیل در دوره کاردانی و کارشناسی می‌توانند از بورسیه استفاده نمایند. البته در دو سال کاردانی، این دسته از دانشجویان به عنوان شاگردان مسیح، در گروه‌های خدمتی تقسیم شده و در هفته پنج ساعت کار داوطلبانه انجام خواهند داد.

الف : از دانشجویانی که در ترکیه مشغول به تحصیل هستند تقاضا می شود جهت ارسال شماره حساب از طریق آدرس ایمیل registeration@daneshgah7.com هماهنگی فرمایند.
ب: دانشجویان ساکن در اروپا، آفریقا و آسیا می توانند از طریق حساب پی پال فوق، شهریه خود را واریز نمایند.
ج: دانشجویان ساکن در آمریکا و کانادا نیز می توانند مبلغ شهریه خود را به شماره حساب فوق واریز نمایند.
عملکرد دانشجو بر اساس امتیاز های کسب کرده از هر درس بررسی می‌شود. هدف از بررسی این است که هر فرد، بر اساس میزان مطالب ارائه شده، نسبت به نقاط قوت و ضعف خود آگاهی یافته و در جهت رشد روحانی شخصی پیش رود؛ بنابراین لازم است:

۱) در همه دروس، حداقل نمره (60 ) را کسب کرده باشد.
۲) حداقل در دو سمينار آموزشى اعلام شده در طی سال، شركت كند.
۳) در جلسات زوم دانشگاه شركت فعال داشته باشد.
۴) در هر سال تحصيلی، حداقل به يك نفر بشارت داده و او را به کلیسا و دانشگاه وصل کند.
۵) در هر سال تحصيلی، حداقل يك نوايمان را شاگردسازی کرده؛ و فرد نوایمان نیز، مراحل شناخت خواندگی و اتصال به خدمات را طی نموده باشد که این امر عامل تقویت خدمت تیمی می گردد.
6) دروس و خدمات عملی مشخص شده در هر نیم سال تحصیلی را گذرانیده باشد. دروس عملی به منزله دوره ی کارآموزی نیست بلکه هدف این است که دانشجویان، مهارت‌ها و تخصص‌های لازم برای دستیابی به کار تیمی را بیاموزند و در کنار دیگران خدمت تیمی انجام دهند تا در جهت پیش برد هدف و رویای نجات ایران با همکاری یکدیگر به هدف تعیین شده، دست یابند.
بله، دانشجویان از طریق های زیر، قادر به برقراری ارتباط با دانشگاه می باشند:
الف: تلگرام @Daneshgah_7
ب: آدرس ایمیل college@shabakeh7.com
دانشگاه، مسائل امنیتی را کاملاً رعایت کرده و به جز برخی از کارمندان امین دانشگاه، هیچ فرد اعم از دانشجو یا غیره، به مشخصات شخصی دانشجویان دسترسی ندارد.
در فرم ثبت نام اطلاعات و مدارک لازم ذکر شده است.
خیر، آموزش به صورت مجازی انجام می شود و تدریس از طریق رایانه و اینترنت، فراتر از قید مکان صورت می‌گیرد.
کتاب ها و جزوات مورد نیاز دانشجویان، در سایت دانشگاه موجود و قابل دسترس است.
با مشاهده ی فیلم آموزشی مربوطه ٫ راه حل برای دانشجو توضیح داده شده است.
با مشاهده ی فیلم آموزشی مربوطه ٫ راه حل برای دانشجو توضیح داده شده است.
بله، در هنگام ثبت نام، دوره و عناوین دروس پیش نیاز، به دانشجو معرفی شده و در صورت اتمام دروس این دوره، شرایط حضور دوره های بعدی فراهم می گردد.
از آن جا که متقاضیان لازم است حداقل دیپلم دبیرستان و یا هنرستان را اخذ کرده باشند لذا شامل محدودیت حداقل سنی گذراندن این دوره خواهند بود.
برای دریافت پاسخ این سؤال، لطفا به کاتالوگ دانشگاه مراجعه فرمائید.
شرکت در آزمون های چهارجوابی، ارائه تکالیف نوشتاری و مقاله، مطالعه ی متون درسی، تهیه سخنرانی-های ویدئویی، شرکت در وبینارهای زنده و ارائه خدمات عملی هفتگی مورد توافق دانشگاه است.
بله، براساس سه ضابطه ذیل، این امکان برای کلیه ی دانشجویان و همچنین دانشجویانی که به کلیسای هفت وصل بوده و در حال خدمت هستند مهیا خواهد شد:
1. تست شخصیتی طبق کلام در رساله اول تیموتائوس؛ 2. تست تعلیمی؛ 3. سابقه خدمتی؛
1- گذراندن کلاس ها
2- فعال بودن در خدمت
3- تحت نظارت کلیسا یا شبان باشند البته منظور این نیست که به کلیسای 7 وصل باشند.